Természetes gyulladáscsökkentő gyógyszerek az izom-csontrendszeri fájdalomra

Mi ásni jellemzői, dózisok, ellenjavallatok és mellékhatások a természetes gyulladáscsökkentő gyógyszerek mozgásszervi fájdalom kapcsolatos trauma, osteoarthritis,ízületi gyulladás, egyéb okok.

A hátfájás, a merev nyak, valamint a különböző mozgásszervi fájdalmak meglehetősen elterjedt betegségek. Lehet, hogy a számítógépen töltött túl sok óra eredménye, hirtelen mozgások vagy túlzott fizikai aktivitás következtében, vagy gyakrabban az ízületek degenerációjának folyamatához kapcsolódik (ízületi gyulladás vagy osteoarthritis), és az életkor általában előfordul.

Vannak speciális természetes jogorvoslatok ellen izom-és osteoarticularis fájdalom különböző eredetű, amelyek hatásmechanizmusai gyakran hasonlóak a közös fájdalomcsillapító gyógyszerek, de sokkal kevesebb mellékhatása és sokkal nagyobb tolerálhatóság, elsősorban a gyomor-bélrendszeri szinten.

A legjobb fájdalomcsillapító gyógynövények az izmok és az ízületek számára

A legjobb fájdalomcsillapító gyógynövények az izmok és az ízületek számáraSok ilyen „édes” gyógyszer hatóanyagai gátolják a prosztaglandinok és leukotriének szintézisét, a szervezet által termelt anyagokat, amelyek részt vesznek a fájdalomért felelős gyulladásos folyamatokban. A legjobb fájdalomcsillapító gyógynövények az izmok, ízületek tartjuk néhány, a leginkább érvényes fitoterápiás, hogy enyhíti a fájdalmat, reumás, nem csak.

A boswellia vagy a tömjénből (Boswellia serrata), amelyet az ayurvédikus gyógyszer széles körben használ, gyantában gazdag összetevőket kap, amelyek gátolják az enzim aktivitását, az 5-lipoxigenázt, amely részt vesz a gyulladás fontos kémiai mediátorainak, a fent említett leukotriének szintézisében. A boswellia alkalmazása számos körülmények között hatékonynak bizonyult, mint például osteoarthritis, ízületi gyulladás (egyes tanulmányok igazolják a boswellia előnyeit még rheumatoid arthritisben is), tendonitis, fibromyalgia.

Között a készítmények boswellia, hogy én inkább a kapszulák 300-400 milligramm száraz gyanta kivonat titrált, szabványosított boswellic savak, kell venni két vagy három alkalommal egy nap. A standard dózisokban a boswellia általában jól tolerálható, nem jár gyógyszerkölcsönhatásokkal vagy figyelemre méltó mellékhatásokkal.

Az ördög karom vagy harpagophyte (Harpagophytum procumbens) egy másik fitoterápiás fájdalomcsillapító és antiflogisztikus tulajdonságokkal, alkalmas ellensúlyozni a tipikus rendellenességek osteoarthritis és osteoarticularis fájdalom, valamint azt is jelezte, hogy csökkenti a merevség és a fájdalom eredő kis traumák vagy izom kontraktúrák.

Reumás fájdalmak: figyelem a megfelelő súlyra

Reumás fájdalmak figyelem a megfelelő súlyraA cikkben ördög karom harcol gyulladás és fájdalom én számolt be az összes információt a legtöbb érvényes készítmények, dózisok, ellenjavallatok és mellékhatások Harpagophytum procumbens.

Ez az arany indiai fűszer, amely a curry összetevői közé tartozik, számos tulajdonsága között fájdalomcsillapító és gyulladásgátló tulajdonságokkal is büszkélkedhet, amelyek természetes elnökséggé teszik a közös rugalmasság támogatására. Számos cikket szenteltem a kurkumának (Curcuma longa), kiemelve annak előnyeit és a relatív felhasználási módokat.

A gyömbér rizóma (Zingiber officinale), a föld alatti szár, tartalmaz egy illóolaj és egyéb hatóanyagok, amelyek egyértelmű fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatása. Kutatási dokumentumok, hogy a gyömbér értékesnek bizonyul az elhúzódó fizikai erőfeszítésből eredő fájdalmakban, de ez a megoldás sikeresen alkalmazható az ízületi porcok öregedésével és kopásával járó fájdalmak enyhítésére.

Ellen gyulladások, fájdalmak is hasznos nyomelemek

Ellen gyulladások, fájdalmak is hasznos nyomelemekHa tetszik az enyhén fűszeres íze, a gyömbér felhasználható ételek ízesítésére. Azonban annak érdekében, hogy maximalizálja az egészségügyi hatékonyságát, azt javaslom, hogy vásároljon 200 milligramm kapszulát száraz gyömbér rizóma kivonatból, amelyet gingerolokban titrálnak, naponta kétszer vagy háromszor kell bevenni. Az ajánlott adag gyömbér általában biztonságos természetes orvosság, de óvatosan kell alkalmazni, ha antikoagulánsokkal és vérlemezke-gátló szerekkel kezelik, mert felerősítheti ezeknek a gyógyszereknek a hatását.

Arnica (Arnica montana) az egyik leginkább jelzett édes megoldások megnyugtatására fájdalom és duzzanat okozta zúzódások, zúzódások és ficamok. Hozzájárul továbbá az osteoarthritis és a rheumatoid arthritis tüneteinek leküzdéséhez, valamint az érintettek funkcionális helyreállításának felgyorsításához.

Az arnica tulajdonságaira vonatkozó cikkben részletes információkat talál a fitoterápia jellemzőiről és módszereiről.

D-Vitamin és egyéb természetes lehetőségek a csontok és az ízületek egészségére: Dr. Luca Avoledo, a naturopathia táplálkozási biológusa magyarázza őket a TV2000-en Az „Il mio medico” – nak.

A kéreg a fűzfa (a faj, a leginkább használatos gyógynövények, illetve gyógynövény vagy salix cu alba, S. purpurea, valamint S. fragilis) kivont glucosides, további információkért, aktív összetevők, fájdalomcsillapító előfutára szalicilsav (amely történelmileg a kapott aszpirin), ami a törvény ellen, mozgásszervi, fájdalom, beleértve a kapcsolódó influenza – hasonló módon, hogy az aszpirin, de anélkül, hogy az a tipikus mellékhatások a gyógyszer, beleértve a gyomorrontás.

A leghatékonyabb fűzfa készítmények a szalicinben titrált és szabványosított száraz kivonatú tabletták, napi 120-150 milligramm szalicinnel. Ami a fűzfa használatának ellenjavallatait illeti, ezt a növényt el kell kerülni az aszpirinre vagy általában a szalicilátokra allergiás vagy intoleráns módon.