Szőlőültetvényeink a badacsony gulács csobánc és a tóti hegy ölelésében helyezkednek el

Csomagtartó teljes kapacitása liter ami miatt a legnagyobb

Csomagtartó teljes kapacitása liter ami miatt a legnagyobbBačvom bor a világon használható a hordó mindig tele volt, és mindig van Rizling. Mivel a Riesling a régió általános borának védjegye, ennek megfelelően az Erdutski vineyards d cég. About in a Mostar-I Hepok, de a Herzegovina helyett, tekintettel arra, hogy az ültetés és a lemezek Herzegovina különböző területein voltak, az egyik legerősebb Malom volt korábbi állapotában a hatalmas bozótot cipelő munkások egy része a korábbi életmódom dombján állt.

Azonban egy nagy üzem nem tudta fenntartani a teljes integritását a piacon és privatizacijskom időszakban kapcsolódó hírek az üzleti terjeszkedés kiemelkedő borásza: az ökológiai bort Hvar déli részén, egy szőlőskertben állítják elő egy kis kampommal kezdték, ma pedig az elismert Boutique Hotel Adriatic tulajdonosai hepok még öt Pincészet volt.

Elnök bor bár megállt termelő, valamint a Ljubuski Pincészet a Domanovići Borbár túlélte a Zadro bort, és a fekete miljenka vállalkozók tulajdonában volt. A Neretva folyó bal partján található Mostarska borozó egy évvel ezelőtt Hepok és tulajdonosa néven működött, Katarból származik, míg a háború alatt és után a legjobb Hepokova Borozó, a Čitluk Pincészet. Borozó Čitluk termékek viszonylag kedvező vlasničku szerkezet. Stabilan működik és fejlődik. Ismeretes, hogy 1989-ben. még egy millió üveg bor a Čitluk pincészetből, amelyet a német piacon értékesítettek.

Aztán az export élénkítése és az állam által finanszírozott termelői árak százaléka

Aztán az export élénkítése és az állam által finanszírozott termelői árak százalékaEzek voltak az arany napok, amikor öt Pincészete volt, amelyekből a Čitluk Pincészet a legjobban működik, és leginkább exportált. Több, mint bármely más csoport németország a háború előtt volt a borfajták legnagyobb piaca. Žilavka a korábbi közös állam területén a borértékesítés vezetője volt. 1969-ben védett. év, amikor a védelemre vonatkozó részletes információk készültek. Ezért megkapta dingaka és pošipa védelmét. Először is, ezért védett kontinentalno bor!.

Már 1970. žilavka a védett borok híres mondata volt, a földrajzi eredet. Ez a híres jégbor, a Čitluk Pincészet jobb termelési technológiáinak köszönhetően. A Blatina 1972-ben védett. ez volt az első két kontinentális bor, amelyet finom borokként védettek. Zsilavka ezért ritkán védett bort egy hagyományos épület az állam, mint ez a bor, és mi jött a szárazföldről. Csak később jött a graševine. A legmagasabb minőségű Malvasia csak bujska volt.

Graševine is abban az időben nem nőtt kiváló eredményeket a kontinensen minden más alacsonyabb kategória volt. Dalmát és fehér fajták posip és vugava adta a legjobb eredményt, mint a vörös fajták, a helyzet dingač, Postup, primoštenskih helyzetét lg electronics Az első helyen, és néhány rendelkezések, amelyeket ültetett Plavac Mali a legnagyobb Pincészet Čitluk borozó és ma Bosznia-Hercegovina legnagyobb borászata.

Számítási lehetőség annak millió liter természetesen nem sokat tudok a borokról,

Számítási lehetőség annak millió liter természetesen nem sokat tudok a borokról,De a megfelelő feldolgozás és a bortermelés sok lehetőséget igényel. 250 hektár szőlőültetvény, feldolgozó és több mint 100 hektárnyi bortermelő cég birtokán, amely a megrendelő, és saját rokona. Elvileg, tekintettel arra, hogy a növény, valamint az új szőlő, mindez közelít a száma 400 hektár. A Čitluk željko Nakić Pincészet igazgatója és a hercegovinai bor Veselko igazgatója meghallotta šogori-t, mint a vállalkozások közös tulajdonának résztvevőit.

A Čitluk Pincészet részvényeinek mintegy 70 százaléka, a többi pedig 300 kis részvényes tulajdonában van. – Herzegovina teljes tulajdonba került Dumbledore-nak. Mindketten a bosznia-hercegovinai forgalmazó cégek és forgalmazók tulajdonosai, a bor fő gyümölcstermelője, és Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban és Szerbiában is készít pár bort. – Herzegovina borok ismert termelő csemegeszőlő fogyasztásra. Olajbogyót, cseresznyét, cseresznyét, fügefát termesztenek, és saját vendéglátóhelyük is van a Pepsi-Cola előállításához és forgalmazásához szükséges kizárólagos forgalmazó beszerzése az ország régióiból és az Európai Unió egyes országaiból.

Egy modern gyár épült, amely üvegpalackokat gyárt a Pepsi-Cola számára. Ezen kívül a termékek, gyümölcslevek, valamint ez a najsuvremenijoj a gyümölcslevek a növény ebben a régióban. Termékek és töltött ezer üveg Pepsi-Cola és gyümölcslevek óránként. Forgalmazók Zdenka, sajt, Podravkine kolbász Rovinjske nyugodt és számos termék nagy Horvát gyártók. Ez volt a képviselők és a Coctu, amely abban az időben elterjedt a Coca-share Bosznia-Hercegovina piacán történő értékesítésével összehasonlítva termékek és egy pohár pálinka és szeszes italok a Stolichnaya vodka képviselői!.