Minél sűrűbbé válnak napjaink minél nyugtalanítóbb a káosz körülöttünk annál értékesebbé válnak a zöld szigetek

Ez a probléma nem történik meg ha úgy gondolja,

Hogy mindent, amit teszünk, őszintén és sok szeretettel kell az első pincészet készült egy helyen lánc, ahol több mint 6 év njegovalo bor.

Ez a probléma nem történik meg ha úgy gondolja,

Az új Pincészet megnövekedett kapacitása miatt 2016-ban épült.évek, és ez az, ami megteremti az idő szellemét, ami történik volarevićVinarija Volarević Borozó a Volarević Borászat helyszíne és története a Volarević Borozó Metkovićban található, csak a Narona 124-ben, szemben a Narona Régészeti múzeumhoz vezető főúton fekvő kertészeti központtal területe több mint 600 m2. Modern bútorokkal, borospincével, többcélú területtel, borbemutatókkal, borszolgálati szemináriumokkal és mindenféle bemutatóval, valamint teraszos szabadtéri területtel díszített.

Területén található pincészetek, valamint a borkóstoló és bolt egy teljes választék a borok a hagyomány, a tudomány és a technológia kombinációja Üzemünkben a legmodernebb technológiák, ellenőrzött fermentációs eljárások, hagyományos módszerek odležavanja bor tölgy hordó hordókban.

A Vinnytsia Volarević kombinálja a kézi tisztítást a legfejlettebb technológiával, vannak a legmagasabb minőségű borok a pincészet belsejében található a labaratorij, amely lehetővé teszi a borok teljes elemzését, ami nagyon fontos, hogy enologe tudjuk, melyik irányba kell mennie a bortermelési folyamathoz a bortermelés természetes módja az Anyatermészet és a módszeres, azt mondanám, lelki figyelem, a közeg a szőlővel (trsom), a szőlőfürt a borhoz, a látás, az érintés, a szag és az íz érzékei cél ellentétes, hogy a mesterséges kontroll, valamint a hozzáadott mesterséges fűszerek, cél, őszinteség, természetesség anélkül.

Hogy szem elől tévesztené ezt a célt az eredmények másokkal történő mérése,

Mindig többet jobbat és szebbet keresve, a motiváció, amely inspirál borok, amelyek megérdemlik a figyelmet kapnak, természetesen.

Hogy szem elől tévesztené ezt a célt az eredmények másokkal történő mérése,

Ez a termelési eljárás és a bor gondozása, élvezet a természetben és az életben az ilyen borok személyes, öröm, kikapcsolódás, tánc, kommunikáció és különleges pillanatok DSCF0163 Bolfan borok / 2 íz A BOLFAN megkóstolja a bortermelést, ami természetesen lehetővé teszi a magas színvonalú pozíciókat, amelyek szőlőültetvények ízek a vonal könnyű és friss boraitól a BOLFAN PRIMUS vonal nagyszerű boraiig Díj-Decanter-2015 nyomtatás frissesség szabadság opojnost fő, alap borok jó elsődleges gyümölcs vagy povrtnim illata és ízek. Borok, amelyek egy kicsit sljubljuju a különböző ételek, vidám, friss, gyümölcsös, többnyire száraz PRIMUS teljesítmény ~ íz A starolatinskom-ban a Primus szó az első az egyenlők között van néhány speciális funkciója, feladata, meg van határozva, vita nyílik meg, ír, hallgat.

Ő az első az egyenlők között boraink Primus azt jelenti, erősebb és korpulentnije bor, a bor erős testű, dugotrajnijom maceráció a kezdeti szakaszban a feldolgozás, dugotrajnijim odležavanjem, valamint az alagsorban, a palackban. Az orra, az íze nagyon világos volt, az aroma teljesebb, zaokruženije, a bor lágyabb a nyelv erdutski szőlőültetvények d.ról ről.körülbelül. a 20. század második felében. század része volt a Kombinat agro-ipari ipar Moszkvában. Keretében az IPK Osijek meg a keretet a fejlesztés a modern Erdutskih szőlőültetvények d.mintegy.körülbelül. Ez volt a legnagyobb szőlőültetvény egyetlen területén a Horvát Köztársaság az 1980-as években 6 millió liter kapacitású új pince építése-erotikus. év. 1984-ben új Pincészet került üzembe év.

A pincészet a kezdetektől a saját ültetvényeikről származó szőlő feldolgozására, valamint a kistermelők vásárlására irányult Egy új Pincészet építése során az adminisztráció felismerhető szimbólumot akart készíteni a régió összes Erdutskog boráról. Az új szimbólumnak tartalmaznia kell a bor hagyományát, és össze kell kapcsolnia erdutskim terroirommal. Úgy döntöttek, hogy létrehozzák a világ legnagyobb borhordóját szlavóniai tölgyfahordó, 1989 építés éve dik Đurđenovac a hordó épült a hagyományos módszer felosztása tölgy adósság csak 109 debala tölgy.