Hogyan alkalmazzák a szérumot? 6 tipp szakértőktől

Aprólékos vagy egyszerű: mi az ideális szépségápolási rutinod? Csoda a bőr számára: mi a bőr immunitása? Az Ön útmutatója végső soron a szérum profiként történő alkalmazásához . A szérum bőrfekete kabátja a bőr ápolására szolgáló ruhatárának: Töltse ki az összes többi termékét, és felerősíti a hatást. Kíváncsi arra, hogy a szépségápolási tanácsadó, sminkes és a nők nagy része, akiket csodál a bőrön, nem csak kevesebbet csinálnak-e belőle?

„A szérumok hatékonyabb fegyverek a bőr specifikus problémáinak leküzdésére, a pórusok kitágult öregedésére vagy a bőr nem egyöntetűségére” – mondja Thalia Phamova , a Shiseido UK nemzeti sminkese. Szuperkoncentrált , erőteljes és a bőr számára előnyös anyagokban gazdag, a megfelelő szérum kiválasztása nem elegendő, azt is tudni kell, hogyan kell alkalmazni. Szépségszerkesztőnk a tejsavó felhasználásának minden titkát ellopja a szakemberek számára, hogy a lehető legjobb eredményt érhesse el.

Dosalo figyelemmel

A jellemző koncentráció miatt, amelyet jellemez, a szérum a „kevesebb az több” klasszikus példája. „A bőr csak kis mennyiséget képes felszívni a termékből” – magyarázza Thalia. „Szérumadagolás esetén a pénisz nagyjából a fele nagy mennyiségű termék adagja több mint elegendő.” A termék túlzott mennyisége zsírossá teheti a bőrt vagy megkönnyítheti a hibák megjelenését, ezért ne vigyük túlzásba!

Ügyeljen arra, hogy mindig tiszta legyen

„A szérum felvitele előtt mindig ügyeljen arra, hogy az ujjai tiszták legyenek” – mondja Christabel Draffin sminkes . Ily módon megakadályozza a baktériumok terjedését a bőrön, elkerülve ezzel a bőr hibáinak és problémáinak megjelenését.

Kövesse a pontokat

Adjon ki egy adag szérumot, és helyezze az arc 5 pontjára, mielőtt az ujjbegyével szétterítené. „Vegyen egy pontot a homlok közepére, egyet az orrára, egyet az állára és egy-egy arcára” – magyarázza Thalia. „Ily módon a terméket egyenletes módon és megfelelő mennyiségben osztják el.”

Ne felejtsd el a nyakat

„Amikor a szérumot alkalmazza, mindig az arc közepétől kifelé indul, és soha ne felejtse el a nyakat és a dekoltázst” – ajánlotta Christabel. Ezeket a területeket ugyanaz az érzékeny bőr jellemzi, mint az arc, és ugyanazzal a termékkel kell kezelni őket. 

Próbálja ki a SHISEIDO BioPerformance LiftDynamic szérumot, egy innovatív szérum átalakító öregedésgátlót, amely egyedülálló összetevők kombinációjának köszönhetően elősegíti a rugalmasságot és a hidratációt, többek között a savas hialuronsav.

A megfelelő időpont döntő fontosságú

A szérumot mindig a helyes sorrendnek megfelelően alkalmazza: tisztítás után, de a krém hidratáló krémje előtt. „A szérumot mindig a krém hidratáló krémje előtt kell felhordani, mert nagyobb az aktív hatóanyagok koncentrációja, amelyeket a krém hidratáló krém rögzít” – magyarázza Christabel. 

A szérum felvitele után használjon kiegészítő krémet, például SHISEIDO BioPerformance LiftDynamic Cream, az azonnali lifting hatás érdekében. Ez a krém táplálja a bőr természetes erőforrásait azáltal, hogy csökkenti a vékony vonalak és a ráncok megjelenését, és ragyogóvá és felfrissé teszi a bőrt.

Legyen finomabb

„A szérum alkalmazása nem feltétlenül szükséges a hosszú masszázshoz” – mondja Thalia. „Ha azt akarja mondani, hogy a termék túlzott mennyiségét használja. A titok az, hogy különféle termékeket kis rétegekben alkalmazzon, anélkül, hogy túlterhelné a bőrt”. Néhány másodpercig finoman dörzsölje a szérumot, és látni fogja, hogy a bőre könnyedén felszívódik.

Arcemelő masszázs tanfolyam

Meg akarja tanulni, hogyan lehet arckezeléssel szembesülni? Szeretne többet adni vásárlóinak azzal, hogy egy igazi és megfelelő rituálét szentel csak az arcának? Meg akarja tanulni, hogyan kell használni a kötést és a szalagot kizárólag az arcra?

A Természetes arcra emelés masszázsfolyama mindenki számára nyitott. Ezen a tanfolyamon megtanuljuk használni az arcmasszázs kézi készségeit, amely a csészék és a limfókazetta alkalmazásával együtt új fényt ad az ügyfelek arcának.

Az arcot általában a holisztikus kezeléseknél csak a masszázs végén kezelik az arc lezárásaként. Ezzel a tanfolyammal azonban megtanulsz egy igazi és megfelelő rituálét követni, amely csak az 50 perc / 1 időtartamot jelenti. Írja be ezt a kezelést a csomagok, az a vásárlók örömmel!

Mit tanulsz ezen a tanfolyamon?

  • Útvonal az arcápolásnak szentelve!
  • Ismerje meg a természetes arcmasszázst
  • Tanuld meg alkalmazni a köpölyözés arcát
  • Tanulja meg a linfotape arcra történő felvitelét
  • Adjon új fényt az ügyfelek arcának

Az arcfeltöltés, az Arcemelés különösen azoknak ajánlott, akik vegyi anyagok vagy műtét esztétika használata nélkül szeretnék helyreállítani a fényt az ügyfelek arcán. Az arcmasszázs nyirok kézi készségének szinergiája, valamint a csészék és a nyirokszalag használata új lélegzetet ad az arcunk bőrének.

A videó tanfolyam 3 részre oszlik:

  • V 1. lecke masszázs az arcnál
  • V 2. lecke csészék felvitele az arcra és a csészék masszírozása
  • V 3. lecke lymphotape felvitele az arcra: a szalagot csak és kizárólag az arcon használja

A tanfolyam végén megszerzi:

  • Szakmai megkülönböztető képesség és képesítési bizonyítványt kap az arcmasszázs masszázs tanfolyamról
  • Annak lehetősége, hogy továbbra is kövesse azt az utat, amely a holisztikus masszírozó diploma megszerzéséhez vezet