Ember fenék gyakorlatok. Itt vannak a legjobbak

Tonik és csattanó, a fenék izmai jól kijönnek a férfiaknál, és nemcsak egy személyi edző arra törekszik, hogy nagyon figyelemre méltó legyen a kereszt. Ezen kívül esztétikai szempontból a helyes testtartás része a fenék területéről is. A jó eredmények eléréséhez intenzív edzésre van szükséged, amelynek célja a körzet izomzatának fejlesztése és élénkítése, amely a zóna felett az ágyékon túl is elterjed – és sokan vannak ezen a területen.

Az anatómiától kezdve edzd és tompítsd a feneket

Az az edzésideál, amelyet napról napra meg fog érteni, szeret ülni. A Perfect a fenék feszesítésén és a távozás helyzete szerinti modellezésén alapul. Anatómiai alapokat kell tennie az értékelések alapján, hogy kitalálja, hogyan lehet a fenékgyakorlatokra összpontosító képzést programozni a legjobban. A „fenék” a többes számra szól, mivel az ülőhelyet különböző típusú izmok alkotják: nagy fenék, közepes farizom és kis fenék, combcsontok négyzete, iker felső és iker alsó, izom piriformis és belső obturator.

Sőt, a láb hátsó részében, a combban is vannak olyan izmok, amelyek közvetetten részt vesznek az edzésben és a fenék mozgásában, mint a kis adduktor, a biceps femoris, az izom semimembranosus és a semitendinosus. Mindezeket figyelembe veszik egy olyan munkahelyi képzés során, amely az ülés kevésbé fejlett területeit foglalja magában, és nem károsítja az izmok más részeit.

A nagy fenék az izom fő része, amely az ileumból származik, és a szakrális hátsó részen, a sípcsont ileo- sávjába és a combcsont fenékjébe behelyezve, majd az idegfenék alacsonyabban keresztezi. A felső gluteus ideg viszont beidegzi a középső és a kisebb gluteust, amelyek az iliumból származnak és a nagyobb trochanter izomba helyezkednek el.

A nagy fenéknek fontos funkciója van, elrablással, a csípő meghosszabbításával, a forgó külsővel és az addukcióval. Olyan szektor, amely magában foglalja az összes izomrostot a gluteus mínusz és a gluteus medius mellett , amely belső rotációval is működik. Ahhoz, hogy a körzeti izom minden részét lehetővé tegye, és a feneket jobb módon tudja edzeni, szükség van olyan gyakorlatokra a fenék számára, amelyek figyelembe veszik az összes alkotóelem és a csípő aktivitását.

Gyakorlatok fenék ember intenzív vagy magas aktivitás

A nagy fenéken végzett tevékenység átlagosan magas, és a nagy farizom olyan masszívan aktiválódik, hogy feszesítő és tonizáló munkát végezzen.

  • Elülső deszka csípőhosszabbítással – gyomorral a földön fekszik, lábak együtt vannak, a könyök a vállakkal egy vonalban van, és a kéz hüvelykujjával felfelé pihen a földön. Ebből a helyzetből meg kell emelnie a testét, és nyugodtan kell tartania a lábfej hegyére és az alkarra támaszkodva; emelje fel az egyik lábát a térdével 90 fokos helyzetben, hajlított térddel és a fenék összehúzódásával hozza fel újra a lábát. Vissza a helyzetbe fekvő térddel és ismételje meg.
  • A farizom összenyomódik – az úgynevezett fenék összeszorítása ellazul a hasán, térdre hajlik és a lábra támaszkodik; A karok lazák a test oldalán, és meg kell nyújtani a hasat; ebből a helyzetből a fenék összehúzódását úgy hajtja végre, hogy összenyomja a feneket, és a medence medencéjével is dolgozik, összehúzódások és felszabadulások segítségével – a tartály hanyatlásban magasan van, és kevésbé lazít.
  • Oldalsó deszka, amelynek felfelé vagy lefelé irányadó a lába elrablása – egyik oldalán fekvő, kinyújtott lábakkal és az alkaron nyugszik; tartsa a könyököt egy vonalban a vállával, és emelje fel a medencét; a helyzetet összehúzott hassal kell fenntartani, és ettől kezdve a szabad lábat felfelé és lefelé emelik, hogy mindkét oldalon többször is elvégezzék az ismétléseket.

Egyetlen guggolás vagy pisztolyos guggolás

A fenék fejlődésének és alakformálásának egy másik alapvető gyakorlata, amelyben az izom munkája különösen intenzív. Még ezekben a férfi farizomgyakorlatokban is egyszerre csak egy lábbal dolgozik, és megtalálja a megfelelő egyensúlyt a guggoláshoz.

Ezen a ponton meg kell hajlítania a választott lábat, és előre kell hoznia a másik kiterjedést, előre tartva a karokat, ha egyensúlyi problémái vannak. A fegyveréhez hasonló alak képződik, amely erőfeszítést igényel, és szintén egyensúlyban van, valamint a fenék izmainak. A láb növényének mindig jól tapadnia kell a padlóhoz.

Kagyló vagy gyémánt – oldalt fut, 45 fokos térdel és térdben tartja a lábakat; a csípő és a láb külső irányban forog, mindig együtt tartva a lábakat és a térdeket 45 fokon. Hátul áll, mindig a térde mindig 45 fokos, és ez többször megismétli a mozgást; Azok számára, akik egyet akarnak a fenék ember intenzív gyakorlata közül, a nagyobb feszültség érdekében a térd fölé helyezhet egy rugalmas szalagot.