Aphrodisiac ételek: mik azok és mikor kell bevenni

Mint már említettük, a történet tele van történetekkel, eseményekkel és rituálékkal, amelyek mindkét nemben a szex iránti vágy ösztönzésére vagy érzékiségük kifejezésére szolgálnak, hogy „ellenállhatatlan ragadozók vagy ragadozók” lehessenek.

  Az, ahogyan választja, és bemutatja az ételt, a részletekre való odafigyelést, amellyel a vizuális felszereléssel ellátott asztalt, a masztizálást, a sminkelést vagy a pózokat, sokáig elmondja, hogy az étel milyen szerepet játszik az életben, mint pár különösen a hódítás sorsdöntő pillanatában.

Az érzékiség a vegyi összetevő mellett erősen kapcsolódik az érzelmi aspektushoz, amely ugyanolyan jól játssza a kártyáikat. Más szavakkal, a varázsa inkább a fej kérdése, és stimulálja az érzékszervi reakciókat, amelyek azt a kémiai-fizikai reakciót eredményezik, amelyet aztán kimegy, hogy visszaforduljon az új örömök felé.

Maga az étel mindig kiderül a szerelem egyik barátjának, egy örökre működő csábításnak. A mondásnak torkán kell ragadnia az embert, mindig működik és minden korban. Az élelmiszer-afrodiziákumok rendben vannak. Ezek olyan élelmiszerek, amelyek azért működnek, mert értágítóként hatnak, vagy mert bizonyos módon stimulálják a szaglásérzetet, felébresztve a vágyat, amelyet elbóbiskolt.

Melyek az afrodiziákum ételek

Más ételek viszont hormonszabályozóként működnek. Ha a hormonok felfelé fordulnak, lehetséges, hogy ez befolyásolta a libidót, vagy hogy a test nem úgy reagál, ahogy szeretnénk. Bár a stressz az öröm gátlója. Az étel, így rendkívül érzéki kikapcsolódás lehet az erotika újraélesztése. 

A chili paprikában található és fűszeres ízéért felelős kapszaicin aktiválja a keringést, értágítóként működik és növeli a testhőmérsékletet, ez a csodálatos hőérzet. Ne habozzon hozzáadni a levesekhez vagy a hal- vagy húsételekhez, valamint a köretekhez és salátákhoz. A paprika még az ételeket is egyszerűbbé teszi, és sokféle.

A maca, amelyet perui ginzengnek is neveznek, olyan növény, amely a szexuális hím készülékek (a spermiumok számának és mozgékonyságának növekedése) és a nőstény (szabályozó hormon) tulajdonságainak stimulánsairól ismert. Értékes segítségnek bizonyul a menopauzával kapcsolatos problémákkal küzdő nők számára is, például idegesítő hőhullámok és a vágy fiziológiai hiánya.

A gyömbér javítja a keringést, és hasonlóan a reflexió összes értágítójához, a szexuális teljesítmény stimulálásával és javításával jár. Ön tudja használni, hogy íze teák, infúziók és teák, vagy hogy különleges az a kedves, és a süteményeket.

A ginzeng egy keleti gyökér, amely mára

Olaszországban is nagyon jól ismert és elismert. Jellegzetes tonikja és stimulálása jó hatással van a befolyásolásra, és jól áll az összes convalescenziali állapotnak,    és kimerültségnek tekinti azokat az eseteket, amikor afrodiziákumra van szükség.

Ha alábecsülte a vitaminokat, vagy mindig ártalmatlannak tartotta cukorkának, meggondolhatja magát és megválthatja Önt ettől a gondolattól. Például a B6-vitamin más komponensekkel együtt jelentősen képes végrehajtani a tesztoszteron működését. Ez azt jelenti, hogy azoknak, akik hím impotenciában vagy vágycsökkenésben szenvednek, szükségük lehet étrendjük gazdagítására ezzel a vitaminnal. A benne lévő élelmiszerek a szerves részek (gabonafélék), a belek és a máj, egyes gyümölcsök, például a banán és az avokádó vagy a „héjas gyümölcs”.

Az összes olyan ételt, amely jó mennyiségben tartalmazza az E-vitamint, afrodiziákumnak kell tekinteni. Úgy tűnik, hogy az E-vitamin közvetlenül hat arra a vágyra, hogy szexuálisan javítsa az étvágyat, hogy egy kicsit el van hagyva. Azok az ételek, amelyeket olyan mennyiségben tartalmaznak, amelyek figyelemre méltóak, a búzacsíra, a mogyoró és a napraforgó olaja.   

A csokoládéval nagyon szerencsések vagyunk. Megállapítottuk: antioxidáns és tumoros hatása van. Most egy másik nagyon érdekes erényt is felfedezünk. A benne található bioflavonoidoknak köszönhetően a csokoládé fondant (de tisztának kell lennie) a szerelem legjobb barátja. Ezek az anyagok értágítóként hatnak, ezért elősegítik a keringést és javítják a szexuális teljesítményt, különösen az embereknél. Ezenkívül a csokoládéban található teobromin serkenti az endorfinok felszabadulását, kiegyensúlyozza az idegrendszert és jó hangulatot ad nekünk.

Megtudhatja azt is, hogy melyek a természetes táplálék-afrodiziákumok, például a vanília

Mi az igazság a szarvasgombával és az osztrigával?

Az osztrigák és a vidék kombinációja mindig is a legtöbb fantáziát váltotta ki és ösztönözte, valamint gazdagította az erosz témájú irodalomjegyzéket. De vajon valóban afrodiziákumok, vagy a szokásos mítoszok közé tartoznak, amelyek eloszlatják?

Eközben, ami a szarvasgombát illeti, a történetnek sok mondanivalója van, már az ókori rómaiak is értékelték. Számos olyan szerződés jött létre rólunk, amelyek időben és kultúránként jöttek hozzánk. Ami ezer feltételezést váltott ki az afrodiziákum szarvasgombáról, az a dell’androszteron (olyan anyag, amely képes egy gerjesztési állapotot létrehozni a kocákban és jelen van a sertésekben).

Ez a szempont megnyitotta a képzeletet az ember fejében, remélve ugyanezt a hatást az emberben is. Valójában ahhoz, hogy a szarvasgombát megtalálhassák a múltban, kocákat használtak, akiket az androszteron orrából áradó szag vonzott.

Végül azt mondhatja, hogy az afrodiziákum szarvasgomba megjelenése annak a státusnak köszönhető, hogy: az udvarlás során egy lumengyertyás vacsora a királyi szarvasgombával kétségtelen varázsa.

Pliniustól kezdve a Casanova osztrigáig és a tenger egyéb gyümölcseiig széles körben megvitatták és tesztelték az afrodiziákum hatékonyságának tesztelésére. Az igazság a jó cinktartalomban rejlik, amelynek feladata, hogy növelje az emberek fajok termékenységét. Hangsúlyozom, hogy a cinkfelesleg mérgező hatással van arra a szervezetre, amelyet önmagában tesz, abszolút tilos.

Afrodiziákum menü

Itt van egy ötlet a menü afrodiziákumról. Kezdje úgy, hogy kortyolgat egy gyümölcsös gyümölcsöt, fűszerek és gyömbér hozzáadásával, majd egy avokádóból készült előételrel, tengeri diófélékkel és gyümölcsökkel, amelyet a fésűkagyló héjában szolgálnak fel (a szem a részét akarja).

Folytassa úgy, hogy egy tányér fűszeres spagettit tálalunk osztrigával. Ne felejtse el az okot, amiért főz, és tartsa világosan, hogy élvezhesse a vacsora hatását. Ezután egy desszert csokoládét kínáltak be gyömbérrel, egész eperrel és egy kis tejszínnel. Az egyetlen megjegyzés, amire mindig emlékezni kell: az alkohol nem az erosz barátja.