A legjobb gyakorlatok a lapos hashoz

Álmodozó vagy, aki szeretne teknősbékát? Nem lehetetlen, ugyanakkor nem könnyű. Hogyan kell csinálni? Fogyás a hasán. A has edezhető, erősíthető és tonizálható. Sajnos fiziológiai szempontból nem csak a testünk egyik részében fogyhatunk.

Azonban genetikai hajlamunk a zsír bizonyos részein történő tárolására, és fordítva, az izmokon keresztül történő elégetésére, kivétel lehet. Egyesek számára viszonylag könnyű lehet a hasizom tónusát adni, mivel a zsír a test felső és alsó részében van tárolva. Másoknak ez lehet az ellenkezője.

Tehát az ön érdeke, hogy ne hasonlítsa össze magát senkivel

Ugye nem kell kétségbe esni. A fent nem említettek számára mindig van fény az alagút végén. Megtaláljuk a konyhában. Ennek a fogyásnak az alapja a kifinomult étrend, amelynek energiafogyasztása meghaladja a kalóriabevitelt, és nyilvánvalóan fizikai aktivitás.

A helyes kalóriabevitel ismerete érdekében ki tudja számolni. Tanulja meg, hogyan kell ezt megtenni a makrotápanyagok kiszámításáról szóló cikkünkkel.

Ennek ellenére még a hasat sem szabad figyelmen kívül hagyni. A has fontos része, amely nagyban befolyásolja a testtartást. A hasfeszülés segíthet a hátfájás ellen, és nagyon leegyszerűsítheti az edzés során végzett gyakorlatokat.

A leghatékonyabb gyakorlatok tónusú hasra

A együttműködve készítettünk egy edzést a hasizomra. Ön az összes izom számára elengedhetetlen részt hasi, mint a ferde, a hasi fel- és leereszkedés. 10 gyakorlatot készítettünk, amelyeket együtt végezhetünk, vagy feloszthatunk az Ön igényeinek megfelelően.

Könnyű / köztes gyakorlatok

Edzés: 3-4 szett 15-20 ismétlés után. Testreszabhatja a számokat az Ön számára legmegfelelőbb módon.

Feladat – Fontos: Tartsa egyenesen a hátát, és ne íveltesse. Forgassa el a fejét a kezével együtt. Tanács: Ha ez a gyakorlat túl nehéz, akkor a lábát a földön tarthatja, vagy izometrikus helyzetben maradhat anélkül, hogy megfordulna.

Gyakorlat 1 –  Fontos: Ha a test párhuzamos a szőnyeggel, fontos, hogy a hátsó ágyéki részt a lehető legtávolabb toljuk a padlótól, anélkül, hogy a hátat meghajlítanánk. Segítenie kell a medencefenéken.

Gyakorlat 2 –  Fontos: Csak a lapockákat emeli fel, a hátát nem, és ne húzza meg a lábat a földtől. Tanács: Annak érdekében, hogy könnyebb legyen, hajtsa össze a lábakat, és normálisan hajtsa végre a ropogást

Gyakorlat 3 –  Fontos: Ha deszkapozícióba ér, tartsa feszesen testét, és ne lógjon, és ne járjon a mennyezeten.

Gyakorlat 4 –  Fontos: Tartsa a hátát a földön, a válláig. Ne hajlítsa az ágyéki részt. Tanács: Egyszerűsítheti a működést, miközben a test felső részét megtartja a matracon (a fején is), és lábbal dolgozik.

Gyakorlat 5 –  Tipp: Összetarthatja a lábát, kissé meghajolhat, és megpróbálhatja megérinteni a bokáját.

Haladó gyakorlatok

Gyakorlat 6 – Fontos: továbbra is a szilárd ágyéki rész a szőnyegen. Tanács: Az üzemeltetés megkönnyítése érdekében szennyeződés gumi ellenállás nélkül.

Gyakorlat 7 –  Fontos: A test a talajjal párhuzamos. Ne hajtsa be. Tanács: Ezt a gyakorlatot sokféleképpen lehet elvégezni, amint azt a videó is láthatja.

Gyakorlat 8 – Fontos: Hátsó egyenes

Tanács

  • Jó edzeni a hasizmok minden részét. Kerülje csak egy fejpánt túlterhelését.
  • Ne stagnáljon, hanem fejlődjön – változtasson gyakorlatokon, és feltétlenül vegyen be valami nehezebbet és nagyobb kihívást, félelem nélkül. Az eredmények eljönnek.
  • A tökéletes ideál nemcsak a testmozgás, hanem a jó étkezés is. Kerülje a túl sok zsírt, édességet, finomított lisztet és a lehető legkevesebb csomagolt terméket. Általában a teljes ételek jelentik a legjobb erőforrást a test minden igényéhez.
  • Ha tartós megoldást keres, kerülje a szigorú és drasztikus étrendeket, amelyeket nem lehet időben fenntartani. Próbálj kiegyensúlyozottan enni, nem csak szénhidrátok és fehérjék. A szervezet nem fog jól működni megfelelő mennyiségű vitamin és ásványi anyag nélkül, amelyek megtalálhatók a gyümölcsökben és zöldségekben.
  • A súlycsökkenés másik fontos szerepe a stressz. Lazítson többet, és ne stresszelje túlságosan a csoport izmait. Az út hosszú, és ha elveszíti, semmi sem történik. A fontos az, hogy visszamenjünk.
  • Pihennél a gyomrod. Mint minden testrész, a hasizmok is megújulni és újjá kell építeni. Ne edezze a hasát hetente több mint 3 alkalommal, különben égni fog, és nem lesz olyan helyzetben, hogy nevessen a fájdalomtól.